Google analytics Toestaan Niet toestaan

1e en 2e elftal

20 februari 2011 22:15

Het 1e elftal boekte de 6e overwinning uit de laatste 8 wedstrijden.

Zaterdag 19-2 werd er met 1-2 gewonnen in Rotterdam van VVOR. Het 1e elftal keek met de rust tegen een (ongelukkige) 1-0 achterstand aan maar wist dit in de 2e helft om te buigen tot een verdiende overwinning. José Borges maakte de gelijkmaker en de winnende treffer werd gemaakt door aanvoerder David van Dijk. De selectie en de begeleiding van het 1e elftal krijgen de complimenten voor de prestaties van de afgelopen weken en (laten) we hopen dat het 1e elftal deze lijn doortrekt naar het eind van de competitie.

Het 2e elftal heeft zaterdag 19-2 op ongelukkige wijze verloren van koploper Heinenoord 2.
Het jonge 2e elftal van P.v.v. Excelsior P speelde een puike partij maar moest helaas het onderspit delven. De wedstrijd moet de spelers vertrouwen geven voor het restant van de competitie.