Google analytics Toestaan Niet toestaan

Jeugd 19 maart

21 maart 2011 15:15

Op zich konden we niet ontevreden zijn. Alleen - laten we eerlijk zijn - een werkelijk schandalig slechte vertoning van D1. Een nederlaag kan altijd, maar op deze manier en met deze cijfers is een 1e elftal onwaardig.

D2 pakte een verdiend punt uit bij RHS. Lange tijd leek het een nederlaag te worden maar gelukkig konden we nog 2-2 maken.

C1 won  verdiend met 4-0 van NSVV C1 en ik hoorde dat er een goal (kopbal van Tim) bij zat om te smullen met 1x raken. Leuk dat er eindelijk weer eens overtuigend werd gewonnen. Zo doorgaan mannen!!

C2 verloor met 1-0 uit bij Heinenoord. Kwam al vroeg via een strafschop met 1-0 achter en daar bleef het helaas ook bij.

C3 had het heel moeilijk tegen RHS en stond bijna de hele wedstrijd te verdedigen maar won wel met 3-0 en dat is toch knap te noemen.

A2 speelde laat uit bij VFC en speelde de 1e 20 minuten leuk voetbal, kwamen na een prima trap van Mitchell op het hoofd van Lenson op 0-1 maar daarna zakte het tempo. Kansen genoeg, maar de ballen vlogen allemaal naast de goal. Na rust ging dat beter en werd het uiteindelijk 0-5 via Luuk, John, Martijn en ??? Wij waren met Mike en Marc al onderweg voor de penalty-bokaal dus wie de laatste heeft gemaakt is mij niet bekend. Weer een overwinning is goed te noemen. Blijft wel doen wat je kan mannen!!! Dus achterin geen gekkigheid.

A1 speelde al om 12.00 uur bij Rozenburg en een overwinning zou wel weer eens lekker zijn. Schitterend weer, complex goed dus.... Het werd geen hoogstaand duel, veel slechte aannames van beide kanten. De kansen die wij kregen gingen we slordig mee om. Te gehaast en geen aansluiting. Toch kwamen we op 0-1 en later zelfs op 0-2 na prima voorbereidend werk van Bjorn (afgewerkt door Ron) en Kevin Mackay (afgewerkt door Bjorn). Door
slecht (of beter niet) verdedigen werd het vlak voor rust 1-2. Na rust wij slimmer door een goede veldbezetting en was het uiteindelijk Bjorn die een prima actie van hemzelf ook keurig afwerkte. Daarna vergaten we de trekker definitief over te halen en werd het nog 2-3. Een 1000% overterding op onze linksback werd niet bestraft. Wij stonden op het fluitsignaal te wachten maar dat kwam niet. Rozenburg ging verder, 2-3 dus. Even later stuurde de scheidsrechter een speler van Rozenburg het veld af. Ron had de 2-4 op zijn schoen, Chris - ingevallen voor dezelfde Ron - ging alleen op de keeper af en kreeg een keiharde duw net toen hij schoot. Er gebeurde niets. Toch kwamen we op 2-4 door een schot op de goal die in de voeten van Bjorn kwam en vanuit de draai scoorde. Verdiende winst. Geen goed voetbal, wel keihard gewerkt.