Google analytics Toestaan Niet toestaan

Jeugd 11 april

12 april 2011 19:00

A2 won gisterenavond na een leuk en spannende wedstrijd uiteindelijk nipt met 4-3 van IJVV de Zwervers. We begonnen heel matig, vooral veel balverlies op het middenveld.

De 0-1 was wel een beauty in de kruising, Marc was kansloos. Daarna een ietwat betere periode met 2 grote kansen. Uiteindelijk de 1-1 na een makkelijk gegeven strafschop (in 2e instantie John) en de 2-1 na een prima pass van Sonny op Yassine. Daarna verdiende eerst de Zwervers nog een strafschop en ook de actie van de keepers vd Zwervers op John had op de stip gemogen, rust 2-1. Na rust niveau wat beter van beide partijen en maakt Nico na een prima aanval de 4-3. Leuk voor hem en voor de ploeg.